10 شغل برتر دیجیتال مارکتینگ

10 شغل برتر دیجیتال مارکیتیگ - سئو طلوع

بازاریابی دیجیتال چیست؟ با محبوبیت روزافزون رایانه‌ها، تلفن‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های دارای اینترنت، تعداد مشاغلی که به مهارت‌های بازاریابی دیجیتالی نیاز دارند نیز افزایش یافته است. تمرکز برعوامل دیجیتال اکنون در مرکز استراتژی های بازاریابی بسیاری از شرکت ها قرار دارد. در ادامه 10 شغل برتر دیجیتال مارکتینگ را برای شما معرفی خواهیم کرد.

1- مدیریت بازاریابی دیجیتال

مدیران پروژه های دیجیتال نقش مهمی در نظارت و اجرای کمپین های دیجیتال دارند. آنها مسئول طراحی یک پروژه، ایجاد یک جدول زمانی، تعیین نقاط عطف، و مدیریت بودجه و سایر وظایف هستند. مدیران پروژه های دیجیتال باید سازماندهی، ارتباطات و مهارت های مشارکتی عالی داشته باشند. میانگین حقوق این مدیران در ایالات متحده 108582 دلار است.

2- استراتژی محتوا

استراتژیست های محتوا مسئول توسعه محتوای متناسب با اهداف شرکت و مخاطبان هدف هستند. آنها باید بتوانند از ابزارهای تحلیلی استفاده کنند تا بدانند کدام موضوعات مخاطب را درگیر می کند و ترافیک را برای مشاهده رسانه های دیجیتال شرکت هدایت می کند. استراتژیست‌ها مهارت‌های نوشتاری قوی و درک درستی از بهینه‌سازی موتور جستجو (سئو) دارند.

3- توسعه دهنده واقعیت مجازی

محصولات واقعی مجازی (VR) هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند، اما به طور فزاینده ای مورد توجه قرار می گیرند. بنابراین، بسیاری از شرکت‌ها واقعیت مجازی را در کمپین‌های بازاریابی دیجیتال خود گنجانده‌اند. این یک شغل با تکنولوژی بالا است که افرادی را که پیشینه قوی در فناوری و هنرهای خلاقانه دارند جذب می کند.

4-  متخصص SEO و SEM

برای به دست آوردن حداکثر ترافیک وب سایت های خود، کسب و کارها باید در صفحات نتایج موتورهای جستجو رتبه بالایی داشته باشند. اگرچه الگوریتم‌های موتورهای جستجو متغیرهستند، ولی متخصصان سئو و SEM می‌دانند چه محتوایی ایجاد کنند که تضمین کند وب‌سایت شرکت توسط مخاطبان هدف دیده می‌شود. به همین جهت می‌توانند موقعیت‌های بازاریابی آزاد را داشته باشند و برای افرادی که از دورکاری لذت می‌برند خوب است.

5-  تجربه طراح کاربری

طراحان باتجربه کاربری (UX) نه تنها سابقه در زمینه فناوری و طراحی دارند، بلکه درک بالایی از رفتار انسانی دارند. آن‌ها وب‌سایت‌ها، محصولات و برنامه‌ها را به گونه‌ای توسعه می‌دهند که مصرف‌کنندگان را تشویق کره تا دنبال خرید باشند. آنها با در نظر گرفتن تمام تجربیات و با هدف نهایی بهبود فروش، حفظ مشتری و تولید کار می کنند.

6-  تحلیل داده

با ظهور هوش مصنوعی(AI) و اینترنت اشیا  (IoT)، حجم عظیمی از داده ها و اطلاعات برای دسته بندی و تجزیه و تحلیل جمع آوری شده است. تحلیلگران داده سیستم‌هایی را برای سازماندهی و بررسی ایجاد می‌کنند تا شرکت‌ها بتوانند آن‌ها را تفسیر کرده و در کمپین‌های بازاریابی دیجیتال خود اعمال کنند.

7- متخصص ایمیل مارکتینگ

متخصصان بازاریابی ایمیلی علاوه بر نگهداری پایگاه‌های اطلاعاتی با اطلاعات مشتریان و فهرست‌های مختلف، مسئولیت ایجاد و راه‌اندازی کمپین‌های ایمیل را نیز بر عهده دارند. متخصصان ایمیل مارکتینگ مهارت بالای نوشتاری و ویرایش به ویژه در متقاعد کردن مخاطب دارند.

8- متخصص بازاریابی اینترنتی اشیا

مردم از تبلت ها، تلفن ها و ساعت های هوشمند و سایر دستگاه ها برای فعالیت های مختلف مبتنی بر وب استفاده می کنند. متخصصان بازاریابی اینترنتی اشیا از داده‌های جمع‌آوری‌شده دستگاه‌ها برای ایجاد کمپین‌ها استفاده می‌کنند.

9-  توسعه دهنده ربات

استفاده از دستیاران مجازی و هوش مصنوعی یکی از روش های محبوب خدمات مشتریان است. توسعه‌دهندگان ربات و متخصصان هوش مصنوعی می‌دانند که چگونه این چت‌بات‌ها را ایجاد و برنامه‌ریزی کنند تا تجربه کاربر را بهبود بخشیده و مشتریان را تشویق به تکمیل فروش کنند. بسیاری از شرکت‌های بزرگ بازاریابی شروع به استفاده از ربات‌ها برای حمایت از کسب‌وکار خود کرده‌اند.

10- بازاریاب رسانه های اجتماعی

مدیران رسانه‌های اجتماعی به شرکت‌ها کمک می‌کنند تا با مشتریان خود در بسترهای مختلف ارتباط برقرار کنند. آنها از تجزیه و تحلیل برای درک نحوه تعامل مشتریان با برندها استفاده می کنند. مدیران بازاریابی رسانه های اجتماعی با ایجاد کمپین های محتوایی مشتریان جدید را جذب و فعلی را نگه دارند.

حوزه دیجیتال مارکتینگ از نظر فرصت های شغلی که ارائه می دهد بسیار متنوع است. با یادگیری بیشتر از طریق دیجیتال مارکتینگ ، بررسی تابلوهای شغلی بازاریابی، یا دیدن همه برنامه‌ها در مدرسه کسب و کار،ممکن است بخشی از حرکت شغلی بعدی شما باشد.

مطالب مرتبط:

دیجیتال مارکتینگ شامل چه مواردی می باشد؟

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
اسکرول به بالا