خدمات سئو سایت حرفه ای به سبک سئو طلوع

خدمات سئو داخلی

برای گرفتن نتیجه مناسب از سوی سئو خارجی، لازم است که ابتدا سئوی داخلی را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم.

هرچقدر سئوی داخلی سایت از کیفیت بیشتری برخوردار باشد، راحتر تر می توان از فیلترهای الگوریتم های موتورهای جستجو عبور کرد.

خدمات سئو داخلی

سئوی داخلی یا On Page SEO چیست؟

موتورهای جستجو از سئوی داخلی یا همان On-Page برای تجزیه و تحلیل و محتوای وب سایت شما از آن استفاده می کند تا تعیین کند که آیا با درخواست جستجوگر مرتبط است یا خیر؟ گوگل به طور مداوم الگوریتم خود را به روز می کند تا بتواند هدف و خواسته های کاربران را بهتر درک کند و نتایج جستجوی مرتبطتر را به آنها نشان دهد.

هفتاد و پنج درصد از جستجوهای گوگل که انجام میشود هرگز به صفحه ی دوم نتایج نخواهند رفت و تنها صفحه ی اول را مشاهده خواهند کرد. شما با تولید محتوای یونیک و به روز رسانی پست های وبلاگ خود، می توانید ترافیک ارگانیک خود را تا 111 درصد افزایش دهید. یک وب سایت با داشتن بخش وبلاگ و تولید محتوا در آن می تواند صفحات ایندکس شده ی خود را تا 434 درصد افزایش دهد.

بهینه سازی موتورهای جستجو SEO می تواند به شما در افزایش ترافیک وبلاگ کمک کند. اگر در استراتژی سئوی خود درج دسته بندی سئو شده را نیز لحاظ کنید آن نیز به عنوان سئوی داخلی محسوب می شود.

اگر شما سئوی داخلی وب سایتتان را بهینه کنید، رتبه ی سایتتان نیز بهبود خواهد یافت. زیرا شما اگر در صفحه ی اول گوگل نباشید ممکن است کسی سایت شما را نبیند.

با انجام سئوی داخلی، می‌توانید ترافیک سایتتان را افزایش دهید و این افزایش ترافیک منجر به فروش بیشتر شما خواهد شد. براساس آمار بدست آمده کسانی که وبلاگ دارند و محتوا تولید میکنند 67 درصد بیشتر از کسانی که وبلاگ برای سایت خود ندارند فروش میکنند.

اگر هنوز مطمئن نیستید که سئوی داخلی برای وب سایت شما خوب است یا خیر؟! در زیر چند مزیت سئوی on-page را آورده ایم که این راهنما به شما کمک می کند پس از مطالعه آن، تصمیمی آگاهانه در مورد وب سایت و کسب و کار خود بگیرید. موارد زیر را با دقت بخوانید تا در مورد اهمیت سئو داخلی بیشتر بدانید.

چرا وب سایتها نیاز به سئوی داخلی دارند؟

کسب رتبه ی برتر و دیده شدن

زمانی که شخصی در گوگل چیزی را جستجو میکند، مهمترین چیز این است که وب سایت جایگاه بالاتری در نتایج گوگل داشته باشد و در نتایج دیده شود، در واقع رتبه و دیده شدن مهم ترین اهداف سئو هستند، همچنین رتبه و دیده شدن در نتایج گوگل با هم ارتباط مستقیم دارند.

داشتن رتبه ی بالا در نتایج موتورهای جستجو یا SERP رنک صفحه ی سایتتان را نیز افزایش خواهد داد، که این خود باعث می شود مشتریان شما نیز افزایش یابد زیرا افراد بیشتری به سایت شما مراجعه خواهند کرد و از بین این مراجعین افرادی نیز از سایت شما خرید خواهند کرد.

اگر شما تلاش بیشتری برای بهبود سئوی سایت خود بکنید، رتبه و ایمپرشن سایت شما نیز افزایش خواهد یافت، در واقع شما باید هدفتان این باشد که کلمه ی کلیدی تان در رتبه ی اول نتایج گوگل قرار بگیرد زیرا یک چهارم کاربران وب هرگز روی لینک دوم به بعد کلیک نخواهند کرد.

ترافیک وب سایت

تمرکز اصلی سئو روی ترافیک سایت می باشد، که برای داشتن ترافیک بالا، باید در درجه ی اول رتبه ی خوب و ایمپرشن خوبی داشته باشید (رتبه و ایمپرشن بالا). به این موضوع دقت کنید که رتبه ی اول گوگل تقریباً 32٪ از کلیک ها را به خود اختصاص میدهد، اگر شما جایگاه خود را یک پله ارتقا دهید نرخ تبدیل را تا بیش از 200 درصد افزایش خواهد داد.

متخصصان مارکتینگ بر این باور هستند که لینک هایی که دارای ویژگی اسنیپت هستند فرصت طلایی برای دیده شدن دارند، اگر محتواهای وبلاگ شما به نیازهای کاربران پاسخگو باشد که شاید از یک لندینگ پیج آمده باشند این خود باعث می شود به میزان قابل توجهی کلیک ارگانیک شما افزایش پیدا کند.

بنابراین، اگر می خواهید وب سایت شما در بین پنج رتبه ی برتر موتورهای جستجوی گوگل و در بهترین حالت در رتبه اول قرار گیرد، باید از روش های SEO استفاده کنید که می تواند به شما کمک کند.

پیج آتوریتی بالا

کمتر پیش می آید که کاربران هنگام سرچ در موتورهای جستجو، به اعتبار صفحه یا همان PA (Page Authority) توجه بکنند، به این دلیل که وب سایت شما محتوای ارزشمند، معتبر، باکیفیت و موضوع مرتبطی را ارائه داده است و نیاز او را رفع میکند.

با این حال هرچه PA سایت شما بالاتر باشد اعتبار بیشتری خواهد داشت. شما با استفاده از ابزارهایی مانند Moz، می‌توانید رتبه‌بندی PA خود را مشاهده نمایید، که به گفته ی بسیاری از کارشناسان سئو و متخصصان این حوزه این اعتبار می تواند تحت تاثیر لینک های پروفایلی و داشتن بک لینک های باکیفیت و مرتبط و همچنین ترافیک سایت باشد.

بهبود تجربه ی کاربری

قبل از هر کاری شما باید سئوی داخلی وب سایت خود را بهینه کنید زیرا این خود منجر به بهبود تجربه ی کاربری سایتتان خواهد شد.

برای مثال ریسپانسیو کردن وب سایتتان باعث می شود که کاربران چه با موبایل به وب سایت شما دسترسی داشته باشند چه لپ تاپ یا تبلت، آن به بهترین شکل به کاربر نشان داده خواهد شد، همچنین اگر سایت شما در مدت زمان کوتاهی لود شود، نرخ پرش شما نیز کاهش می یابد و بازدیدکنندگان زمان بیشتری را در سایت شما می گذرانند. کاربر عادی، انتظار دارد یک صفحه در کمتر از سه ثانیه بارگذاری شود. در غیر اینصورت وب سایت شما را ترک خواهد کرد، این امر منجر به این میشود که نرخ پرش سایت شما بیشتر شود و نرخ تبدیل آن کم.

محدودیت هایی برای موتورهای جستجو وجود دارد

موتورهای جستجو بی نقص نیستند، اما اگر سئو انجام دهید به شما کمک خواهند کرد در غیر اینصورت اگر شما اقداماتی برای جبران کمبودها و کاستی های وب سایت خود انجام ندهید وب سایتتان آسیب خواهد دید.

اگر وب سایت شما ساختار لینکی مناسبی نداشته باشد، باعث می شود که موتورهای جستجو به درستی سایت شما را نخزند و ایندکس نکنند که این خود باعث پایین آوردن رتبه ی شما می شود. علاوه بر این، خطاهای کدنویسی ممکن است مانع از ایندکس کردن سایت شما توسط موتورهای جستجو شود، با وجود داشتن محتوای باکیفیت و صرف انرژی برای سئو کردن اگر کدهای سایت دارای خطا باشد شما هیچ رتبه ای دریافت نخواهید کرد.

رتبه ی بالاتر در موتورهای جستجو

برای بهبود استراتژی سئوی on page خود باید تحقیقات کلمات کلیدی را انجام دهید و سپس پست های وبلاگ خود را با استفاده از کلمات کلیدی خاص بهینه کنید. این کار باعث می شود که وقتی مشتری آن کلمه کلیدی را در گوگل جستجو می کند، محتوای وب سایت شما به آنها نمایش داده شود. اغلب، کاربران و خود گوگل نیز به گذشته ی سایت شما توجهی نمیکنند. افزایش رتبه ی وب سایت شما مستلزم بهینه سازی آن است. اگر برند شما دارای رتبه و جایگاه بالاتری در گوگل باشد بیشتر دیده خواهد شد و علاوه بر دیده شدن مزایای دیگری نیز دارد.

اگر در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشید، قبل از آنکه کاربر سایت های رقیب را مشاهده کند سایت شما را بازدید خواهد کرد و علاوه بر این، شما را به عنوان یک سایت قدرتمند خواهد شناخت و این خود باعث ایجاد اعتبار خواهد شد.

اگر رتبه شما در موتورهای جستجو بالا باشد، احتمالاً محتوای شما نیز توسط کاربران دیده می شود. کلمات کلیدی زیادی وجود دارد که می توانید برای افزایش ترافیک وب سایت روی آنها کار کنید. وقتی که ترافیک وب سایت را افزایش دهید، می توانید آن ترافیک را به فروش تبدیل کنید.

کراول یا خزش سریع وب سایت

به عنوان بخشی از استراتژی سئوی شما، بهتر است ربات های گوگل محتوای شما را خزیده و ایندکس کنند. سپس، گوگل می تواند محتوای شما را ایندکس کند و آن را در میان پست های وبلاگ و صفحات وب مشابه رتبه بندی کند. اگر محتوای داخل صفحه شما بهینه باشد خزنده های وب سایت می توانند محتوای شما را بهتر درک کنند. این کار باعث افزایش رتبه شما در موتورهای جستجو می شود.

اما اگر در موتورهای جستجو رتبه ای نداشته باشید، ممکن است مخاطبان هدف شما نتوانند سایت شما را پیدا کنند.

مشتریان محلی پیدا می کنید

سرچ های موبایلی مرتبط با موقعیت مکانی حدود 30 درصد از کل جستجوها را تشکیل می دهند. علاوه بر این، جستجوهای مبتنی بر مکان 50٪ سریعتر از مجموع همه جستجوهای تلفن همراه رشد کرده اند.

با استفاده از سئو داخلی می توانید کسب و کار محلی خود را رشد دهید. برای ارتباط با مشتریان محلی، سئوی داخلی ضروری است. هفتاد و پنج درصد از مشتریانی که به دنبال کسب و کارهای محلی هستند، ظرف یک روز از آنها بازدید خواهند کرد.

شما با همکاری یک شرکت که خدمات سئو ارائه می دهند، می توانید محتوای مبتنی بر مکان ایجاد کنید به این ترتیب، می توانید با نمایش نتایج جستجوی محلی، مشتریان بیشتری پیدا کنید.

به این ترتیب، می توانید با دیده شدن در نتایج جستجوی محلی، به مشتریان منطقه خود دسترسی پیدا کنید. هنگامی که مردم شما را پیدا کنند و بشناسند، به سرعت از فروشگاه شما نیز بازدید خواهند کرد.

ترافیک بیشتری را به وب سایت خود هدایت کنید

با استفاده از بهینه سازی در صفحه می توانید جایگاه خود را در موتورهای جستجو بهبود بخشید. با داشتن رتبه ی بالاتر، مشتریان بیشتری به دست خواهید آورد. همچنین، درک اهداف جستجوی مشتری برای شما بسیار جذاب تر خواهد بود.

وقتی هدف جستجوی مشتری را به خوبی درک کنید، می توانید به نیازها، انتخاب ها و ترجیحات کاربران نیز بطور کامل آگاهی داشته باشید. اگر کاربران متوجه ی این شوند که وب سایت شما گره از کارهایشان میگشاید و راهنمای خوبی است، روی محتوای وب سایت شما کلیک خواهند کرد.

اگر محتوای وب سایت شما ترافیک خوب و بالایی ایجاد کند، می توانید آن کاربران را کم کم به مشتری تبدیل کنید. اگر گوگل متوجه شود که وب سایتتان ترافیک خوبی دارد، رتبه شما را افزایش خواهد داد.

افزایش آگاهی

اگر وب سایت شما در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشد، محتوای شما بالاتر از رقبایتان قرار خواهد گرفت. کاربران با دیدن سایت شما بیشتر با برندتان آشنا خواهند شد و یک برندسازی خوب صورت خواهد گرفت.

برند محصول یا خدمات شما به مرور زمان شناخته خواهد شد و در صورتی که به خدماتتان نیاز پیدا کنند به وب ساییتان مجدد مراجعه خواهند کرد.

افزایش نرخ کلیک

برای بهبود سئوی داخلی، متا دیسکریپشن و عنوان SEO شما باید بهینه شود. زیرا این فاکتورها در صفحات جستجوی گوگل نمایش داده خواهند شد، بنابراین شما باید آنها را بهبود بخشید. با اضافه کردن عنوان و توضیحات متا می توانید نرخ کلیک خود را افزایش دهید.

با داشتن نرخ کلیک بالاتر، می توانید ترافیک بیشتری برای وب سایتتان ایجاد کنید. و در نتیجه رتبه شما نیز بهبود خواهد یافت.

اگر یک استراتژی SEO نداشته باشید، بهبود متا دیسکریپشن خود را نیز نادیده خواهید گرفت. در نتیجه کاربران علاقه ای به کلیک روی وب سایتتان نخواهند داشت.

حفظ جایگاه رتبه ی گوگل

داشتن یک استراتژی محتوای با کیفیت، برای موفقیت در سئوی سایت شما ضروری است. اگر شما محتوای روان و خوانایی نداشته باشید کاربران سایت شما را ترک خواهند کرد و سپس نرخ پرش صفحه نیز افزایش خواهد یافت.

بهینه سازی موتورهای جستجو باعث می شود که کاربران به راحتی محتوای شما را پیدا شود. به عنوان مثال، می توانید از عنوان و زیر عنوانها استفاده کنید. برای رسیدن به رتبه های برتر شما باید مدت ماندگاری کاربر در صفحه و سایتتان را افزایش دهید.

بهبود نرخ تبدیل منجر به فروش بیشتر خواهد شد

یک وب سایت با کیفیت بالا می تواند نرخ تبدیل سایتتان را افزایش دهد. کاربران جذب محتوای سایت شما می شوند. سپس تخصص و خدمات شما شناخته خواهد شد و اعتماد شکل خواهد گرفت.

اگر کاربران به شما و وب سایتتان اعتماد کنند احتمال اینکه از سایت شما خرید نمایند بسیار بیشتر میشود. با بهینه سازی سئوی داخلی بازگشت سرمایه ی سریعتری خواهید داشت.

به راحتی قابل مدیریت است

سئوی داخلی در مقایسه با سئوی خارجی ، بسیار راحت تر است و به راحتی میتوانید آن را بهبود بخشید و رتبه و جایگاه خود را در نتایج گوگل افزایش دهید. در واقع کنترل و مدیریت سئوی داخلی بسیار آسان تر میباشد.

اعتبار

با معرفی تخصص خودتان در وب سایت، اعتبارتان کم کم افزایش خواهد یافت و کاربران به مرور زمان به شما و وب سایتتان اعتماد خواهند کرد. بنابراین محتوای شما باید تخصص و تجربه شما را نشان دهد. به محض اینکه آنها شروع به خرید کنند، به این معنا است که شما در راه موفقیت قرار گرفته اید و به زودی پیشرفت های بیشتری خواهید کرد.

نتیجه

سال جدید در راه است، برای بهبود رتبه ی سئوی وب ساییتان بهینه سازی on page را نیز حتما در نظر بگیرید. اگر اهمیت بهینه سازی درون صفحه را درک کنید، می توانید استراتژی سئوی خود را بر این اساس طراحی کنید. بهینه سازی استراتژی شما، تنها برای سال آینده نباشد، بلکه بطور مدام آن را زیر نظر داشته باشید و برنامه ی مدونی برای آن داشته باشید تا از رقبایتان عقب نمانید. برای مشاوره ی رایگان و استفاده از خدمات سئو طلوع میتوانید همین حالا با ما تماس بگیرید.

فرم درخواست مشاوره سئو داخلی

برای دریافت مشاوره ی رایگان فرم زیر را پر کنید

مشاوره سئو داخلی

خدمات سئو داخلی سایت

مشکلاتی که در صورت وجود، در سایت شما رفع میکنیم

  • فرمت عنوان صفحات
  • صفحاتی که عنوان ندارند
  • عنوان صفحاتی که خیلی طولانی یا کوتاه هستند
  • صفحاتی که عنوان تکراری دارند
  • متا دیسکریپشن وجود ندارد
  • متا دیسکریپشن خیلی طولانی یا خیلی کوتاه هستند
  • متا دیسکریپشن تکراری است
  • تگ های هدر بهینه نباشد
  • تحقیق کلمات کلیدی
  • تحلیل و آنالیز رقبا
  • حجم جستجوی کلمه کلیدی خیلی کم است
  • مقایسه ی دامین اتوریتی
  • انتخاب کلمه کلیدی بلند (دم دراز)
  • بررسی کلمات کلیدی صفحات داخلی
  • چگالی کلمات کلیدی
  • انکر تکست نامناسب
  • فایل txt وجود ندارد
  • فایل txt محتوای با ارزش را مسدود می کند
  • نقشه سایت XML وجود ندارد یا URL در txt فهرست نشده است
  • صفحات فهرست شده در نقشه سایت XML توسط txt مسدود شده
  • نقشه سایت XML اشتباه، قدیمی و آپدیت نشده است
  • XML ویدئو و سایت مپ تصاویر وجود ندارد
  • سرعت لود پایین صفحات
  • ابزارهای وب مستر دسکتاپ در دسترس نیستند
  • تگ ها و متا تگ های ربات ها بصورت نادرست قرار گرفته
  • ساب دامین های غیر ضروری
  • دایرکتوری های غیر ضروری
  • ساختار دایرکتوری کلی
  • مشکلات URL داینامیک
  • پارامترهای Tracking در URL
  • آی دی سشن ها در URL
  • سایت حاوی خطاهای صفحه است
  • لینک های شکسته ی صفحه
  • لینک های شکسته ی تصویر
  • عدم وجود صفحه ی سفارشی 404
  • صفحه 404 را برنمیگرداند
  • تحلیل کلمات کلیدی
  • سرعت لود پایین صفحات در موبایل
  • ریدایرکت کردن از ورژن دسکتاپی به موبایل
  • تگ های سوئیچ برد متفاوت
  • ریدایرکتهای غیر ضروری
  • ریدایرکتهای 302
  • ریدایرکتهای متا رفرش
  • ریدایرکتهای جاوا اسکریپت

دیدگاه(02)

  1. حامد شجاعی
    1401/01/05

    سلام به هزینه اشاره نکردید لطفا توضیح بدین کمی

    پاسخ دهید
    • کارشناس سئو
      1401/01/06

      فرمو پر کنید بعد از بررسی هزینه رو بهتون میگیم

      پاسخ دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *