تکنیک های سئو داخلی

آموزش رایگان و حرفه ای تکنیک های برتر سئو داخلی

تکنیک های سئو داخلی

فهرست مطالب

تکنیک سئو داخلی

سئو داخلی چیست؟

سئوی On-Page یا سئو داخلی به سئو on-site نیز معروف است. سئو داخلی به فرآیند بهینه سازی صفحات وب به منظور بهبود رتبه در موتورهای جستجو اشاره دارد. سئو داخلی در واقع چند وجهی است و فراتر از محتوا می­باشد و شامل ویژگی های دیگری مانند اسکیماها و متا تگ ها می شود.

سئو داخلی با سئو تکنیکال و سئو خارجی قطع می شود. اگر چه که هر سه فرآیند باید با هم باشند تا بهترین نتیجه ممکن را از سئو بگیرید، سئوی داخلی وظیفه­ی بهینه سازی محتوا و چیدمان یک صفحه وب را دارد.

سئو داخلی شامل:

  • تحقیق کلمات کلیدی: تحقیق کلمات کلیدی به معنای یافتن بهترین کلمات کلیدی و هدف گذاری برای تولید محتوای برای یک صفحه می­باشد.
  • تولید محتوا: تولید محتوا به معنای انتشار محتوای باکیفیت و جامع که براساس کلمات کلیدی تولید شده باشد است.
  • بهینه سازی کلمات کلیدی: بهینه سازی کلمه کلیدی به معنای استفاده از کلمه کلیدی هدف در جا و مکان های مناسب و همچنین استفاده از سئوی متا تگ قوی است.

تکنیک های سئو داخلی

تکنیک‌های سئو داخلی به اینصورت می­باشد:

  1. محتوای با کیفیت بالا تولید و منتشر کنید

در مورد سئو نکات زیر را باید در نظر داشته باشید:

یک وب سایت با محتوای عالی و یونیک می تواند بدون سئو نیز عالی باشد، منتها اگر با سئو باشد نتایج خیلی بهتری را بدست خواهید آورد. یک وب سایت با محتوای ضعیف با سئو دوامی نخواهد داشت. پس، یک وب سایت با محتوای عالی می تواند با سئو بسیار شگفت انگیر خواهد بود!

حال سوال این است که، چه چیزی محتوا را با کیفیت می کند؟ محتوای باکیفیت دارای چه ویژگی هایی است؟

در زیر برخی از ویژگی­های محتوای باکیفیت را لیست خواهیم کرد:

  • محتوای اورجینال و یونیک

مقالات، تصاویر، ویدئوها، اینفوگرافیک ها، متن، نظرات، و غیره… نباید کپی شده یا بازنویسی شده باشد.

  • محتوای بی طرفانه

اگر در مورد موضوع خاصی می­نویسیم یا به سوالی پاسخ می­دهیم، اطمینان حاصل کنیم که سخنان شما بی­طرفانه و منطقی است و تمام جنبه های آن موضوع را پوشش می دهد.

  • محتوای انحصاری برای وب سایت شما

حتی اگر محتوای خود شما باشد، اگر قبلاً در سایت دیگری منتشر کرده باشید، برای وب سایت شما مناسب نخواهد بود (تا زمانی که تگ کنونیکال را به درستی استفاده نکرده باشید).

  • محتوایی که حاوی متن باشد

سعی کنید همیشه محتوای متنی در صفحه وب­سایت خود داشته باشید، به عنوان مثال محتوای متنی، اگر ویدیوهایی را در سایت خود انتشار می­دهید، سعی کنید توضیحات متنی را نیز زیر آن اضافه کنید. اگر عکس اضافه می کنید، سعی کنید با کلمات و متن آن عکس را توصیف کنید و توضیح دهید که آن عکس درباره­ی چیست.

  • قبل از نوشتن محتوا، خوب تحقیق کنید

نه کاربران و نه موتورهای جستجو نیازی به محتواهای خیلی کوتاه ندارند. به همین دلیل است که مقالات طولانی نسبت به مقالات کوتاه رتبه­ی بهتری را کسب خواهد کرد.

  • محتوایی که نیاز کاربر را برآورده کند

جدا از ویژگی های بالا، باید مطمئن شویم که محتوای ما با نیاز کاربر مطابقت دارد. قبل از انتشار هر نوع محتوایی در وب سایت، ابتدا باید مشخص کنید که کاربران انتظار دارند چه نوع محتوایی را بخوانند و چه محتوایی به نیازهای آنها پاسخ خواهد داد؟

به طور کلی، چهار نوع مختلف از قصد جستجو وجود دارد:

اطلاعاتی: – یک تخم مرغ چند کالری دارد؟

معاملاتی: – “خرید دستگاه قهوه ساز”

ج تجاری: – “بهترین دوره­های سئو”

نویگیشنال: – “فیس بوک”

ساده ترین راه برای فهمیدن اینکه چه نوع محتوایی ایجاد کنیم این است که از گوگل استفاده کنیم، زیرا که دیتاهای بسیار خوبی برای پیدا کردن انواع جستجوهایی که توسط کاربران انجام می­شود به شما ارائه خواهد داد.

بنابراین، اولین قدم این است که کلمات کلیدی مورد نظر خود را در گوگل بررسی کنید. و از بین ده نتیجه برتر که لیست می­کند بطور دقیق آنها را بررسی کنید. و به موارد زیر توجه کنید:

  • دقت روی جزئیات سایت های برتر
  • نحوه­ی دیزاین و طرح این سایت­ها را بررسی کنید
  • نوع محتوا
  • عکس و ویدئوهای استفاده شده در این صفحات

هدف شما استفاده از این داده ها این است که محتوای خود را بهبود بخشید. از جمله مواردی که می­توان به آنها اشاره کرد موارد زیر است:

  • خوانایی بهتر
  • جامع تر و آموزنده تر
  • در محتوای جدید خود دیدگاه منحصر به فرد در مورد موضوعی که در محتوای موجود پوشش داده نشده است را ارائه خواهید کرد و متمایز از بقیه خواهید بود.
  1. عنوان صفحه و توضیحات متا را بهینه کنید.

شاید بنظر ساده بیاید، اما برای سئو داخلی بسیار مهم است. همانطور که موتورهای جستجو صفحات شما را می خوانند، توضیحات متا و عنوان صفحه سایت شما را نیز بررسی خواهند کرد.

آنها به این دلیل این کار را انجام می دهند زیرا  که باید بدانند صفحه در مورد چیست و سپس بر اساس سایر عوامل مانند: سئو خارجی، دامین آتوریتی، میزان رقابتی بودن و غیره به آن رتبه خواهد داد. شما می توانید صفحه خود را براساس کلمات کلیدی مختلف ایجاد کنید. بعد ایندکس شدن صفحه در جایگاه مناسب و براساس امتیازی که گوگل می­دهد رتبه بندی خواهد شد.

در زیر چند نکته مرتبط با بهینه سازی عنوان صفحه را ذکر کرده­ایم:

  • کلمات کلیدی را در ابتدای عنوان صفحه خود استفاده کنید

در صورت امکان، عنوان صفحه خود را با کلمات کلیدی مورد نظر خود شروع کنید. این امر باعث می شود موتورهای جستجو به سرعت بفهمند که این صفحه از وب­سایت شما چه کلمات کلیدی را هدف قرار داده است و کار را برای موتورهای جستجو بسیار آسان تر می­کند.

این اصلا بدان معنی نیست که در این کار زیاده روی کنید و شروع به تکرار کردن کلمات کلیدی کنید!! اگر در ابتدای عنوان نتوانستید کلمه کلیدی خود را اضافه کنید، دنیا به آخر نرسیده است، اصلا نگران نباشید. برای حل این مورد، تنها کافیست که کلمه کلیدی هدف خود را در عنوان بگنجانیم.

  • عنوان شامل اعداد و کلمات تاثیرگذار باشد

تعداد در عناوین، و همچنین عبارات تاثیرگذار روی کاربر مانند “چک لیست، عملی، شگفت انگیز، نهایی، و غیره می­توانید عناوین را جذاب تر کنید و (Click Through Rate) CTR را افزایش دهید.

  • نیازی به اضافه کردن نام دامنه خود در عنوان نیست

درج نام دامنه خود در عنوان الزامی نیست زیرا که گوگل به طور خودکار نام دامنه را در عنوان اضافه می کند.

سعی کنید از 60 کاراکتری که می­توانید در عنوان خود بکار ببرید به بهترین نحو استفاده کنید. اما یک استثنا نیز وجود دارد، آن هم زمانی است که شما یک برند قوی و شناخته شده هستید که کاربران با دیدن نام برند شما روی آن لینک کلیک می­کنند. در این شرایط می توانید نام دامنه و برند خود را در عنوان قید کنید.

  • عناوین را کوتاه و توصیفی بنویسید

لازم نیست عنوان یک صفحه خیلی طولانی باشد. از آنجایی که میانگین تعداد کاراکترهایی که گوگل در نتایج جستجو به نمایش میگذارد، معمولاً حدود 60 کاراکتر است، سعی کنید در همین حدود نگهدارید و عنوان را طولانی­تر این ننویسید.

متا دیسکریپشن

این شگرد و فن شماست که صفحه خود را تبلیغ کنید و مردم را متقاعد کنید که از بین وب سایت­های زیادی که برای کاربر لیست می­شود، روی لینک سایت شما کلیک کند و وارد سایت شما شود و بازدید کند.

باید دقت داشته باشید که گوگل همیشه توضیحات متای سفارشی را نمایش نمی دهد. به جای آن، اغلب بطور پیش فرض و اتوماتیک یک قسمت از متن را برداشته و به عنوان متا دیسکریپشن نمایش می­دهد، گوگل براساس آنالیز خود این کار را انجام داده و قسمتی از متن که فکر می­کند بیشتر به جستجوی کاربر مربوط است نمایش می­دهد.

هنگام بهینه سازی توضیحات متا این نکات را حتما رعایت کنید:

  • کلمات کلیدی مورد نظر خود را در متادیسکریپشن حتما اضافه کنید

از آنجایی که گوگل بر عبارات جستجو در عنوان و همچنین دیسکریپشن تاکید دارد، بنابراین استفاده از کلمات کلیدی در توضیحات، آن را برای موتور جستجوگر معنادارتر و جذاب تر می کند.

  • از استفاده متادیسکریپش­هایی که به صورت خودکار و اتومات تولید می­شوند جدا خودداری کنید.

حتی اگر گوگل از توضیحات شما استفاده نمی کند، باید استفاده از توضیحات تولید شده به صورت خودکار را متوقف کنید، زیرا ممکن است باعث گیج شدن موتور جستجو و کاربران شما بشود.

  1. محتوای صفحه را بهینه کنید

بهینه سازی محتوای صفحه یکی دیگر از تکنیک های سئو داخلی می­باشد. سئوی on-page شامل بهینه سازی محتوا است که شامل بهینه سازی محتوای اصلی برای کلمات کلیدی مدنظر شما می­باشد.

قبل از انتشار هر نوع محتوایی، مانند تصاویر، متن، ویدئو یا پادکست، اولین قدم انجام تحقیق در مورد کلمات کلیدی است. این برای تعیین اینکه، کاربران چه عباراتی را در گوگل جستجو می کنند و چه محتوایی را باید تولید کرد که نیازهای آنها را برآورده کند، مهم است.

پس از انتخاب کلمه کلیدی مورد نظر خود، فهرستی از کلمات کلیدی مشابه (این کلمات به عنوان کلمات کلیدی LSI شناخته می شوند) و کلمات کلیدی طولانی برای استفاده در عنوان، محتوای صفحه، دیسکریپشن و عنوان خود تهیه کنید.

دلیل این کار چیست؟ زیرا بعد از Rank Brain، الگوریتم های جستجوی گوگل پیچیده تر شدند و اکنون به دنبال مرتبط بودن موضوع و مرتبط بودن کلمه کلیدی در محتوا هستند.

این به این معنی است که می توانید از کلمات کلیدی LSI در محتوای خود استفاده کنید تا آن را برای موضوعات بزرگ کاربردی­تر کنید.

روش های زیادی برای پیدا کردن اینکه گوگل کدام کلمات کلیدی را برای کلمات کلیدی هدف شما مهم می داند وجود دارد.

به گفته گوگل، ساده ترین و سریع ترین روش استفاده از یکی از سه ویژگی گوگل است:

پیشنهاد گوگل (گوگل ساجست)

هنگامی که شروع به تایپ یک عبارت در جستجوی گوگل می کنیم، لیستی از عبارات برای استفاده در جستجو به ما پیشنهاد می­دهد. اینها ایده­ها و پیشنهادات بسیار خوبی برای استفاده در کلمات کلیدی ما هستند.

کاربران معمولا می پرسند

وقتی جستجویی در گوگل انجام می­دهید، گوگل نتایج را به شما نشان می‌دهد، همچنین بخشی به نام « People also ask» سوالات کاربران، وجود دارد که اینها ایده­های بسیار خوبی هستند که می توانید در زیر عنوان های خود از آنها استفاده کنید.

جستجوهای مرتبط

در انتهای نتایج جستجو، گوگل لیستی از جستجوهای مرتبط را به شما نمایش می دهد.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که از این کلمات در محتوای خود استفاده کنید (بدون اینکه تکرار بیش از حد بکنید).

  1. هدینگها و قالب بندی محتوا

یک صفحه باید فرمت درستی داشته باشد. برای مثال از تگ­های H1,H2,H3 و … در محتوا به درستی استفاده کنید.

تگ h1

دقت داشته باشید که تنها یک تگ H1 برای هر صفحه مورد نیاز است. اگر از وردپرس استفاده می کنید، عنوان صفحه به طور خودکار در تگ های H1 قرار داده می شود.

شما می­توانید از همان عنوان استفاده کنید و به عنوان تگ h1  قرار دهید یا عنوان متفاوتی را بنویسید.

فراموش نکنید که موتورهای جستجو آنچه را که در تگ عنوان پیدا می کنند در نتایج نشان می دهند نه تگ h1 را.

موارد زیر چند نکته مهمی است که باید در مورد عنوان در نظر داشته باشید (h2، h3)

  • عناوین را برای کاربرانی که دوست دارند مقاله شما را مطالعه نمایند جذاب و زیبا انتخاب کنید، به جاری اینکه از یک کلمه استفاده کنید.
  • زیرعنوان‌ها بهترین مکان برای استفاده از کلمات کلیدی مرتبط در محتوای ما هستند، پس به درستی زیرعنوان­ها را بنویسیم.
  • از تگ­های H به صورت سلسله مراتبی استفاده کنید، برای مثال اولین تگ عنوان h1 و سپس h2، <h3>، <h4> و غیره.

قالب بندی محتوا

قبل از اینکه محتوای خود را انتشار دهید، مطمئن شوید که متن شما خوانا است:

  • برای تاکید بر بخش های مهم صفحه، از حروف کج، پررنگ و زیر خط­دار استفاده کنید.
  • متن را به پاراگراف های کوچک تقسیم کنید (بیش از 3-4 خط نباشد).
  • فاصله مناسب بین پاراگراف ها را رعایت کنید تا خوانایی متن ساده تر شود.
  • از یک فونت با اندازه مناسب(حداقل 14 پیکسل) استفاده کنید.
  • از CSS برای هایلایت برخی بخش­ها و تقسیم محتوا به بخش­های کوچکتر و قابل درک تر استفاده کنید.
  1. تصاویر و سایر عناصر چند رسانه ای

برای اهداف ارائه، تصاویر بسیار مهم هستند. با این کار می توانید صفحه خود را جذاب تر و خواناتر کنید.

مشکل اصلی تصاویر این است که موتورهای جستجو آنها را درک نمی کنند و سرعت لود صفحه را کاهش می دهند.

بهترین روش ها برای بهینه سازی سئو تصاویر

  • نام فایل باید توصیفی باشد. برای مثال نام فایل عکس jpg نباشد، بجای این اسم باید متناسب با عکس نام فایل را نیز انتخاب کنید، مثلا digital-marketing.jpg
  • باید از تصاویر اورجینال استفاده شود. اگر میخواهید عکس وب­سایت دیگری را استفاده کنید باید منبع را ذکر کنید.
  • از یک شبکه تحویل محتوا استفاده کنید، اگر از تصاویر زیادی در یک صفحه استفاده می­کنید، می توانید از سرویس CDN برای بارگذاری سریعتر صفحه خود استفاده کنید. به عبارت ساده، تصاویر شما توسط سرورهای زیادی میزبانی می شوند که باعث افزایش لود می شود.
  • از یک تگ ALT برای برچسب زدن عکس استفاده کنید تا موتورهای جستجو متوجه شوند که آن عکس در مورد چیست.
  • اندازه تصویر را بهینه کنید، هر چه اندازه تصویر کوچکتر (به بایت) باشد، بهتر است.
  1. بهینه سازی URL

بهینه سازی URL های خود برای سئو کردن سایت و صفحاتتان ضروری است. که خود به دو بخش تقسیم می شود. بخش اول بهینه سازی URL است، و دومی ساختار URL است.

به لینک ثابت اسلاگ نیز گفته می شود که نشانی اینترنتی منحصر به فرد هر صفحه است.

طول URL بهینه شده باید کمتر از 255 کاراکتر باشد. برای تشخیص قسمت های مختلف از خط تیره استفاده کنید.

URL مناسب برای سئو، کوتاه، توصیفی است و حاوی کلمه کلیدی مورد نظر شما، مانند عنوان صفحه است.

  1. لینک های داخلی

لینک دادن به صفحات داخلی سایت به دلایل زیر برای سئو بسیار مهم است:

  • لینک داخلی مانند ساختن وب خود است

هنگامی که یک موتور جستجو یک وب سایت را پیدا می کند، ابتدا لینک­های موجود در آن صفحه (لینک های داخلی و خارجی) را بررسی می کند.

  • این روشی برای اطلاع رسانی به موتورهای جستجو در مورد سایت های دیگر شما است.

همانطور که در بالا توضیح داده شد، هنگامی که موتورهای جستجوی وب صفحه ای را با لینک­ها پیدا می کنند، به بررسی و خواندن آن صفحات نیز ادامه می دهد.

بنابراین می توانید از این استراتژی برای کشاندن موتورهای جستجو به صفحاتی از سایت خود که هنوز پیدا نکرده اند و ایندکس نشده­اند استفاده کنید.

  • این راهی برای افزایش هزینه کاربران در وب سایت شما است

هر سایت دارای چند صفحه است که اولویت بیشتری نسبت به سایرین دارند. لینک داخلی یکی از روش هایی است که می توان صفحات اصلی را با ارسال لینک های داخلی بیشتر به آنها مشخص کرد.

  • این روشی است که به موتورهای جستجو می­فهماند که کدام یک از صفحات شما بهم مرتبط هستند.

برخی از صفحات در وب سایت نسبت به سایرین حساس تر و مهم­تر هستند. لینک داخلی یکی از روش‌های شناسایی مرتبط‌ترین صفحات به یکدیگر است. بنابراین، زمانی که خزنده­ها به آن صفحه از سایت شما می­آید، اگر لینکی در آن صفحه وجود نداشته باشد، آن صفحه را بررسی میکند و میرود، اما اگر شما لینک داخلی در آن صفحه داشته باشید خزنده­ها آن لینک را نیز بررسی خواهند کرد.

کارهایی که برای لینک داخلی باید انجام دهید:

  • لینک­ها را در بخش اصلی و محتوای آن صفحه قرار دهید تا جایی که امکان دارد و سعی کنید تا حد ممکن لینک را در فوتر و سایدبار قرار ندهید.
  • از کلمات کلیدی فقط برای لینک های داخلی خود استفاده نکنید.
  • اگر لینک­های داخلی برای خواننده شما مفید است اضافه کنید، بی هدف و تنها برای لینک دادن این کار را انجام ندهید.
  • در هر صفحه، نباید بیش از 15 لینک داخلی وجود داشته باشد.
  1. لینک­های خارجی

لینک خارجی لینکی است که به صفحه ای از دامنه­ای دیگر داده می­شود. شما اگر به سایتی غیر از همان سایت خودتان لینک دهید یک لینک خارجی بحساب می­آید، و برای وب سایتی که لینک را دریافت می کند، یک بک لینک بحساب می­آید.

همه ما می دانیم که بک لینک ها چقدر برای سئو مهم هستند، اما لینک های خارجی چطور؟

لینکهای خارجی به صفحات مرتبط به گوگل می­فهماند که موضوع صفحه­ی شما چیست و به درک آن کمک می کند. همچنین به گوگل می گوید که صفحه شما منبع اطلاعاتی قابل اعتمادی است.

استفاده از لینک های خارجی در محتوا، مستقیماً به بهینه شدن سئو شما کمک نمی­کند، اما می تواند به طور غیر مستقیم تاثیر مثبتی بر روی سایت و سئو آن خواهد داشت.

از لینک­های خارجی می توان برای اتصال به وب سایت های دیگر استفاده کرد و برای ارتباط با مدیران سایت­ها شما می­توانید به آنها ایمیل ارسال کنید و ارتباطات خود را گسترش دهید.

شما می توانید به آرامی این رابطه را ایجاد کنید و در نهایت از آنها نیز بخواهید که سایت شما بک لینک بدهند، زیرا وب مسترها در برخی از مواقع دوست دارند که با سایت­های دیگر تبادل لینک داشته باشند و احتمال دارد از پیشنهاد شما خوشحال شوند.

بیایید جوانبی که در لینک دادن خارجی باید در نظر داشته باشیم نگاهی بیندازیم:

  • فقط به وب سایت هایی که می شناسید و به آنها اعتماد دارید لینک دهید.
  • فقط به وب سایت های مرتبطی که محتوای با کیفیت و یونیک دارند لینک دهید.
  • زمانی به سایتی لینک دهید که احساس میکنید کاربر به دیدن و بررسی و مطالعه آن لینک نیاز دارد. و از لینک دادن­های بی­ربط و غیرضروری خودداری کنید.

اگر به وب­سایتی اعتماد کامل ندارید از تگ نوفالو برای لینک­های خارجی استفاده کنید.

  1. سرعت لود صفحه

گوگل هزینه­های زیادی را برای سرعت بخشیدن به وب می کند. و تمامی کاربران نیز تمایل دارند زمانی که سایتی را که در لیست نتایج مشاهده می­کنند کلیک کردند به سرعت آن سایت لود شود و تمایلی به منتظر ماندن ندارند و صفحه را ترک خواهند کرد.

گوگل سرعت لود سایت را به عنوان یکی از متغیرهای رتبه‌بندی در نظر می­گیرد تا صاحبان وب‌سایت‌ها را مجبور به بهبود و بهینه کردن سرعت سایت خودشان بکند، حتما شما نیز می دانید که سرعت وب سایت در سئو و رتبه بندی اهمیت به سزایی دارد.

نقش شما به‌عنوان مدیر وب این است که با پیروی از توصیه‌های گوگل، مطمئن شوید که سایت شما در سریع‌ترین زمان ممکن بارگذاری می‌شود. سرعت لود سایت ها نه تنها برای سئو مفید هستند، بلکه برای حفظ مشتری و ماندگاری آنها و ارتباط و تبدیل نیز مفید هستند.

  1. موبایل فرندلی بودن

در حال حاضر حدود 60 درصد از جستجوها در گوگل از طریق دستگاه های تلفن همراه انجام می شود. این به این معناست که اگر وب سایت شما سازگار با موبایل نباشد، نیمی از کاربران و ترافیک احتمالی خود را از دست خواهید داد.

چه کاری باید انجام دهید؟

مطمئن شوید که وب سایت شما موبایل فرندلی است، در اولین قدم برای بررسی موبایل فرندلی بودن سایت خود از ابزار گوگل می­توانید استفاده کنید و هر مشکلی که داشته باشد می­توانید آن را برطرف کنید.

روش بعدی این است که سایت خود را مانند یک کاربر واقعی روی موبایل تست کنید و مطمئن شوید که همه چیز، مانند عکس­ها، متن، دکمه CTA و … به درستی نشان داده می­شود­. به طور کلی، بیشتر وب­سایت هایی که واکنشگرا هستند معمولا موبایل فرندلی نیز می­باشند و به درستی در موبایل نمایش داده می­شوند، اما با این حال حتما این مورد را بررسی کنید تا سایتتان مشکلی نداشته باشد.

  1. کامنت­ها و سئو داخلی

بسیاری از مردم تصور می کنند که نظرات وبلاگ با آمدن شبکه­های اجتماعی منسوخ شده است، اما در واقع اینطور نیست.

نظرات در وبلاگ ها هنوز کاربردی هستند. به گفته گری ایلیز از گوگل، این کار نشان می­دهد که مردم محتوای شما را دوست دارند و با صفحه درگیر می شوند و بیشتر در سایت شما می­مانند که این می تواند به سئوی شما کمک کند.

کاربران به احتمال زیاد نظرات قبلی را قبل از نوشتن نظر خود می‌خوانند، که این خود یک روش برای به حداکثر رساندن ماندگاری کاربر در صفحه و سایت می­باشد.

برای استفاده بهینه از کامنت­ها باید این قوانین ساده را رعایت کنید:

  • مقالاتی را که خیلی خوب نیستند بهتر است که منتشر نکنید.
  • کاربرانی را که از نام واقعی خود در کامنت­ها استفاده نمی کنند، آنها را تایید نکنید.
  • همیشه نظرات را قبل از انتشار بررسی کنید.
  • سعی کنید به نظرها پاسخ دهید. این کار دیگران را تشویق می کند تا کامنت­های بیشتری بگذارند و دیگر سوالات خود را نیز مطرح کنند.
  • نظراتی را تایید کنید که مربوط به محتوا و موضوع آن صفحه می­باشد.
  1. بررسی محتوا

بررسی محتوا به این معنی است که تمام  ویژگی های محتوای وب سایت خود را کنترل کنید.

زمانی که شما محتوای خود را بررسی و آنالیز می کنید، هم عوامل کمی و هم کیفی را در نظر می­گیرید.

با استفاده از آنالیز و بررسی، می توانید تعیین کنید که کدام بخش­های محتوا باید تغییر داده شوند، یا کدام بخش­ها حفظ شوند و یا کدام بخش­ها از وب سایت باید حذف شوند. برای درجه بندی هر صفحه، باید ترکیبی از پارامترهای کمی و کیفی در نظر گرفته شود.

  • معیارهای کمی، تأثیر محتوا را بر ترافیک و رتبه‌بندی و موارد دیگر را ارزیابی می‌کنند. آنها اطلاعاتی مانند میزان ترافیکی که صفحه در 30 روز گذشته داشته است و موقعیتی که SERP بطور میانگین داشته­اند را ارائه می دهد.
  • کیفیت محتوا با استفاده از پارامترهای کیفی سنجیده می شود. اینکه چند نفر مطالب را خوانده اند؟ آیا آنها به نوعی با محتوا تعامل داشتند یا خیر؟

به منظور بررسی سریعتر، معیارهای ارزیابی را ساده نگه دارید. این کار باید هر 3-6 ماه تکرار شود تا اطمینان حاصل شود که استراتژی محتوا هنوز در حال اصلاح است.

  1. نقشه های سایت

وب مسترها ممکن است از نقشه های سایت استفاده کنند، برای اینکه مشخص کنند که خزنده­ها به کدام صفحه سایت آنها برود و بررسی کند. نقشه سایت به صورت یک فایل XML است که حاوی لیستی از URL ها و همچنین متادیتاهای اضافی سایت است. نقشه سایت به خزنده های وب در خزیدن تمام صفحات سایت ما کمک می کند و کار را برای آنها راحت­تر می­کند.

اغلب جزئیاتی مانند آخرین زمان به روز رسانی صفحه و تعداد دفعات به روز رسانی آن، به موتور جستجو می دهند.

  1. هدف جستجو

با گذشت زمان، گوگل توانایی خود را برای تعیین اینکه کاربر چه چیزی را جستجو می کند بدون اتکا به عوامل سنتی سئو بهبود بخشیده است.

هدف جستجو به عامل مهمتری تبدیل شده است، غالباً بر عناصر سئو سنتی مانند عنوان، لینک­ها، هدینگ­ها و سایر اصول سئو برتری دارد.

هدف جستجو به طور سنتی به بخش­های زیر تقسیم می­شود:

  • اطلاعاتی: – هدف به دست آوردن اطلاعات از یک وب سایت یا صفحه خاص است.
  • ناوبری: – هدف رسیدن به یک سایت یا مکان خاص است.
  • هدف جستجوی تراکنش: – هدف خرید یا یافتن محصول/خدمتی برای خرید در آینده است.

با این حال، با گذشت زمان، موتورهای جستجو دریافتند که این طبقه بندی بسیار مبهم و گنگ است.

شما باید هدف و موتور جستجو را بشناسید تا مطمئن شوید که سایت شما رتبه خوبی برای عبارات جستجو دارد.

هدف جستجو بر اساس هماهنگی محتوا به دسته های زیر تقسیم می شود.

هدف پاسخ: – هدف پاسخ با سؤالات تحقیقاتی متفاوت می­باشد زیرا کاربر به دنبال جواب فوری است. به عنوان مثال، کسی ممکن است به راحتی بپرسد، ” امروز هوا چطور است؟”

هدف تحقیق: – عبارات و کلمات کلیدی هدف تحقیق نتایجی مانند صفحات ویکی‌پدیا، نمودارهایی که اطلاعاتی را در اختیار کاربر قرار می­دهند، و اسنیپت­های خاص تولید می‌کنند.

Local Intent: – مقاصد محلی کلمات یا عباراتی هستند که باعث می شوند نقشه های اطلاعاتی برای کاربر نمایش داده شوند یا سرچ و جستجوی محلی را بر اساس آدرس IP شما ارائه دهند. عبارات رایجی مانند «Close me» از جمله آنهاست.

هدف معامله: – هدف تراکنش شامل کاربرانی است که به دنبال خرید یا کسب اطلاعات بیشتر در مورد کالاهایی هستند که در این دسته قرار می گیرند. چنین نتایجی اغلب در باکس‌های خرید و سایر ویژگی‌هایی که قصد خرید وجود دارد تولید می‌شود.

مزایای سئو داخلی

مزایایی که در زیر ذکر کردیم از مزایای سئو داخلی می­باشد:

  1. رتبه بالاتر در Serps

ایجاد محتوای یونیک و با کیفیت و سپس تقویت آنها با استفاده از تکنیک های سئو داخلی می تواند به رسیدن لینک صفحات شما در نتایج صفحات اول Serp گوگل کمک کند.

  1. افزایش ترافیک ارگانیک

استفاده از یک استراتژی بهینه‌سازی موتور جستجو برای پیشرفت در رتبه و رسیدن به رتبه­های برتر گوگل، نرخ خزیدن و CTR برای انجام رویه‌های سئوی حرفه‌ای در صفحه مهم است. به این ترتیب، بدون نیاز به صرف هزینه برای تبلیغات، به احتمال خیلی زیاد ترافیک ارگانیک را به وب سایت و صفحات خود جذب می کنید.

  1. آگاهی از برند

رتبه های برتر و قرار گرفتن سایت شما در موتورهای جستجو می تواند ارزش برند شما را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. هر چه محتوا و صفحات شما در گوگل و سایر موتورهای جستجو رتبه بالاتر و بهتری داشته باشد، ارزش برند شما افزایش پیدا خواهد کرد. ایجاد ارزش برند وب سایت شما به بازاریابی کسب و کار و افزایش فروش کمک می کند.

  1. سرعت وب سایت بیشتر

با کد نویسی اختصاصی HTML و اصول مختلف پیاده سازی سئو داخلی در وب سایت و صفحات خود، به رتبه های بالاتری دست می یابید زیرا سرعت بارگذاری سایت هرچه سریعتر باشد و محتوای وب با کیفیت باشد، به عنوان بهترین استراتژی های سئو شناخته می­شود­.

  1. افزایش نرخ کلیک CTR

بهینه سازی و انتخاب درست متا تایتل­ها با تصاویر متا برای بهبود سایت­ها و برای افزایش نرخ کلیک لازم و ضروری است. این کار کمک میکند تا در رتبه­ی بالاتری قرار بگیرید و باعث جذب ورودی بیشتر به سایت خواهد شد. طول و ماهیت تصاویر متای خود را با دقت انتخاب کنید.

تصویر متای ایده آل به این معنا نیست که هر چه طول آن بیشتر باشد ایده آل­تر است. اگر می­خواهید صفحات شما رتبه­ی خوبی بدست آورند، باید طول متا دیسکریپشن را بررسی کنید.

  1. مدیریت و به روز رسانی آسان

در مقایسه با سئو خارجی، نظارت، کنترل، ساده‌تر و راحت­تر است.

و آخرین تغییرات و به روز رسانی های گوگل را با استفاده از سیستم های سئو داخلی می­توانید بررسی کنید.

  1. سرعت خزش بیشتر

هدفاصلی یک سایت این است که خرنده­ها به وب سایت سر بزنند و صفحات را بخزند. سپس آن صفحات را ایندکس کنند و در بین صفحات سایت­های مختلفی که محصولات و خدمات مشابهی مثل شما دارند رتبه بندی کنند. شما با استفاده از استراتژی سئو داخلی مناسب کاری کنید که خزنده­ها بیشتر به سایت شما سر بزنند و به راحتی حوزه­ی کسب و کار شما را بفهمند و در نتیجه موتورهای جستجو لینک صفحات سایت شما را در نتایج اول صفحات گوگل لیست کنند.

  1. بهبود جستجوی محلی

این موثرترین استراتژی برای افزایش و جذب ورودی از سرچ­های محلی است. به عنوان مثال، SEO Ipswich بصورت ویژه به سئو محلی میپردازد. در نتیجه، سئو محلی باعث فروش بیشتر برای مشاغل محلی خواهد شد.

اسکرول به بالا