آیا ترافیک وب سایت شما در مدت زمان کوتاهی به شدت کاهش یافته است؟ آیا نگران موقعیت های پایین تر در نتایج جستجو هستید؟ اگر چنین است، ممکن است صفحه شما توسط گوگل جریمه شده باشد. در مطلب امروز به شما خواهیم گفت که چگونه و از کجا بفهمید سایت شما فیلتر شده است یا خیر.
در صنعت سئو، هم فیلترهای دستی و هم فیلترهای الگوریتمی از محبوبیت زیادی برخوردار هستند و دنیای آنلاین مقالاتی که در مورد این دو موضوع بحث می کنند فراوان است. با این حال، بیایید فرض کنیم که شما یک سرمایه دار سئو نیستید و حضور شما در اینجا کاملا تصادفی است. شما وب سایت خود را دارید و می خواهید ترافیک ایجاد کند و فروش را بهبود بخشد به همین خاطر شما آن را طراحی کرده اید.
برای این منظور، پست های وبلاگ سئو را می خوانید، راه حل های مختلف را آزمایش و بررسی می کنید که چه فعالیت هایی می تواند نتایج مورد نظر را برای شما به ارمغان بیاورد. اما، شما هنوز صد در صد مطمئن نیستید که آیا این اقدامات توسط گوگل مثبت تلقی می شوند یا خیر. سناریوی احتمالی دیگری نیز وجود دارد: شما یک وب سایت دارید و با یک آژانس سئو همکاری می کنید، اما نتایجی که در گزارشات هر ماه دریافت می کنید بسیار ناراحت کننده هستند. اگر درباره جریمه گوگل شنیده باشید مطمئن نیستید که چگونه وبسایتتان فیلتر شده است یا خیر.
پنالتی گوگل چیست؟
وبسایتها باید از قوانینی که توسط گوگل ایجاد و بهروزرسانی شده است، پیروی کنند. بنابراین، کجا میتوان اطلاعات مربوط به توصیف یک صفحه ی ایده آل را یافت؟ بدیهی است در دستورالعملهای وبمستر گوگل. آنها حاوی نکاتی در مورد محتوای وب سایت، نحوه نمایش آن و تکنیک هایی هستند که باید کاملاً از شر آنها خلاص شوید. همه اینها برای اطمینان از دسترسی کاربران به اطلاعات مورد نیاز پس از تایپ یک پرس و جو در موتور جستجو است. تنظیم صفحه خود با این قوانین به شما کمک می کند تا به موقعیت های بالاتری در نتایج جستجو برسید. این یک فرآیند پیچیده، سخت، زمانبر و انرژیبر است.
زیرا نمیتوانید یک شبه انتظار نتایج شگفتانگیزی داشته باشید. با این حال، برخی از افراد سعی می کنند یک میانبر پیدا کنند و سریعتر به موقعیت های بهتر گوگل دست یابند، در نتیجه قوانین تعیین شده را رعایت نمی کنند. با این وجود، تلاش برای فریب دادن گوگل معمولاً منجر به جریمه یا فیلتر می شود. جریمه گوگل برای فعالیتهای غیراخلاقی و برخلاف خطمشی گوگل است که هدف آن افزایش غیرعادی موقعیت صفحه می باشد، و بر روی وبسایت اعمال میشود.
تفاوت بین مجازات و محرومیت سایت چیست؟
این موضوع ارزش تجزیه و تحلیل را دارد زیرا این دو اصطلاح اغلب اشتباه گرفته می شوند و مترادف هم دیده می شوند. ممنوعیت به این معنی است که یک وبسایت از نتایج جستجو زیرنویس میشود و دیگر در گوگل نمایش داده نمیشود. به زبان ساده، حضورش متوقف می شود.
اگر فرمان site:website name را در نوار مرورگر تایپ کنید، «0» را خواهید دید. گوگل به ندرت ممنوعیت هایی را اعمال می کند، معمولاً در موارد بسیار سخت که شخصی به طرزی شرم آور قوانین را زیر پا می گذارد. صفحه شما را نمی توان برای فعالیت هایی که نمی توانید کنترل کنید یا برای لینک های خارجی به سایت شما ممنوع کرد. اکنون میدانیم که جریمه گوگل چیست و تشخیص دادیم که هر وبسایتی را میتوان فیلتر کرد. بیایید به سؤال اصلی این مقاله پاسخ دهیم:
چطور بررسی کنیم که آیا وب سایت من توسط گوگل جریمه شده است؟
در این مرحله، لازم است بین فیلترهای دستی و الگوریتمی تمایز قائل شویم. آنها چه هستند و چگونه می توان آنها را بررسی کرد؟. یک اقدام دستی جریمهای است که توسط تیم کیفیت جستجوی گوگل اعمال میشود که هر روز وبسایتها را تجزیه و تحلیل و بررسی میکند که آیا آنها با اصول گوگل مطابقت دارند یا خیر. با توجه به این جریمه، موقعیت همه یا برخی از عبارات به شدت کاهش می یابد که منجر به کاهش ترافیک وب سایت می شود.
اقدام دستی
مرحله اول: یافتن حقیقت!
ناآگاهی از وضعیت فعلی اغلب یکی از بزرگترین مشکلات صاحبان وب سایت است. شما می توانید شک به جریمه شدن صفحه تان داشته باشید، اما هنوز مطمئن نیستید. بسیاری از صفحات فیلتر شده اند و ادمین های آنها کاملا بی اطلاع هستند. چرا؟ زیرا آنها از ابزار اولیه ای مانند کنسول جستجوی گوگل استفاده نمی کنند که در مورد وب سایت اطلاع رسانی می کند، بر عبارات نمایش داده شده می کند نظارت می کند، لیستی از بهترین کلمات کلیدی را ارائه می دهد، و مهمتر از آن، امکان بررسی جریمه شدن سایت را هم فراهم می کند.
مرحله دوم:
وارد حساب سرچ کنسول وب سایت خود شوید. در منوی سمت چپ کلیک کنید: امنیت و اقدامات دستی و عملکردهای دستی را از منو انتخاب کنید.
بازخورد مثبت
بازخورد منفی
اگر مطابقت کامل ندارید، موارد جزئی را نیز بررسی کنید. تطابق کامل به معنای پایین آوردن موقعیت همه عبارات وب سایت است، در حالی که تطابق جزئی موقعیت عبارات انتخاب شده با فعالیت غیر طبیعی را کاهش می دهد.
انواع فیلترهای دستی گوگل چیست؟
می توانید هر یک از اعلان های فهرست شده در زیر را در سرچ کنسول گوگل مشاهده کنید. برای یافتن توضیحات بیشتر، به گزارش اقدامات دستی بروید.
- لینک های غیر طبیعی به سایت شما
- لینک های غیر طبیعی از سایت شما
- تبلیغات ناخواسته
- پیام های تولید شده توسط کاربران
- تغییر مسیرهای پنهانی تلفن همراه.
- متون پنهان یا جایگزین کردن کلمات کلیدی
- میزبان های بدون مجوز
- ساختارهای برچسب دار
- محتوای با کیفیت پایین
- وب سایت هک شده
- پوشش گرافیکی
- نقض حق اولین ورود بدون هیچ محدودیتی.
حالا میدانید که چطور بررسی کنید که آیا وبسایت شما فیلتر دستی دارد یا خیر. وقت آن است که روی یک مسئله سخت تر تمرکز کنید. یک فیلتر الگوریتم توسط الگوریتم پنگوئن یا پاندا اعمال میشود، البته نه توسط انسان. در حال حاضر، به دلیل پیاده سازی و اجرای پنگوئن 4.0، به روز رسانی های بیشتری اعلام نخواهد شد و تمامی فعالیت ها در زمان واقعی تحت نظارت قرار خواهند گرفت. اما آیا واقعاً در زندگی واقعی اینگونه خواهد بود؟ خواهیم دید. جریمه های الگوریتمی باعث کاهش ترافیک و موقعیت وب سایت می شود. دلایل اعمال این مجازات ها بسیار پیچیده تر و خلاص شدن از شر مشکلات نیز دشوارتر است.
چگونه بررسی کنم که آیا وب سایت من دارای فیلتر الگوریتم است؟
این کار بسیار پیچیدهتر از جریمههای دستی است، زیرا این بار هیچ اطلاعاتی مبنی بر فیلتر شدن صفحهتان دریافت نمیکنید. هیچ نشانهای در کنسول جستجو وجود ندارد، پیامی با این مضمون دریافت نمیکنید که «خانم/آقای عزیز، میخواهیم به شما اطلاع دهیم که جریمه گوگل برای وبسایت شما اعمال میکنیم. شما باید همه تمام اطلاعات مربوط به صفحه خود و تمام به روز رسانی های پیاده سازی شده توسط گوگل را به طور کامل مشاهده کنید. موقعیت ها و ترافیک وب سایت خود را در تجزیه و تحلیل گوگل و صفحه نمایش جستجوی گوگل نظارت کنید.
چه چیزی ممکن است نشان دهد که وب سایت من جریمه شده است؟
کاهش سریع ترافیک در یک دوره زمانی کوتاه. ما در مورد کاهش فصلی یا تغییرات تقریباً نامحسوس صحبت نمی کنیم، بلکه منظور ما کاهش شدید ترافیکی که کاملا قابل تشخیص است صحبت می کنیم. هنگام بررسی دادهها از تجزیه و تحلیل گوگل، میتوانید دقیقاً بازه زمانی کاهش ترافیک را تعیین کنید یا حتی روز دقیق شروع آن را تعیین کنید. با چنین اطلاعاتی، می توانید بررسی کنید که آیا فعالیت های دیگری در صفحه شما در این مدت انجام شده است یا خیر. اگر نه، دلایل جدی برای مشکوک شدن دارید.
در مرحله بعد، باید تاریخ های کاهش ترافیک را با تاریخ به روز رسانی الگوریتم مقایسه کنید. اگر آنها یکسان باشند، مشخص است که چه اتفاقی افتاده است. کاهش ترافیک ممکن است منجر به تغییر موقعیت ناگهانی شود. اگر سایت شما دارای 3 عبارت برتر است که تقریباً در انتهای نتایج جستجو رتبه بندی می شوند و وضعیت بهبود نمی یابد، احتمالاً وب سایت شما جریمه شده است.
چرا وب سایت من جریمه می شود؟
به دلیل تمام عناصری که توسط الگوریتم های گوگل آنالیز شده است. محتوای تکراری، بهینه سازی های زیاد، استفاده زیاد از کلمات کلیدی، یا کیفیت پایین لینک های خارجی منتهی به صفحه شما. فهرست دلایل احتمالی بی پایان است، به همین دلیل است که موضوع بسیار پیچیده است. اگر وب سایت شما فیلتر شده است، بزرگترین چالش تعیین منبع دقیق مشکل است. این به این دلیل است که یک جریمه گوگل ممکن است نتیجه چندین یا حتی بیشتر باشد.
پس از خلاص شدن از شر همه عوامل مضر، فیلتر حذف خواهد شد. سپس، به سرعت شاهد افزایش ناگهانی ترافیک و موقعیت وب سایت خود خواهید بود. امروز با فیلترهای دستی و الگوریتمی و روش های بررسی جریمه شدن وب سایت خود آشنا شدید. بیایید فرض کنیم پس از خواندن این مقاله به این نتیجه رسیدید که صفحه شما فیلتر شده است.
مطالب مرتبط: